Nya mål

Nu är i princip alla delmål/utmaningar för kommande säsong uppdaterade. Det blev en hel del motionslopp. Tyvärr infaller många på samma datum och faller därför bort. Jag har listat de lopp jag ämnar försöka köra – i mån av tid och möjlighet att vara ledig från jobbet.

Huvudloppet för året blir Siljan Runt, tillsammans med min sambo Julia, hennes syster och pojkvän. Det lär bli en riktigt rolig upplevelse.
Alla lopp är så klart roliga att köra, men det jag ser fram emot mest blir ju Siljan, då det är lite speciellt. Visserligen hoppas jag att Julia hänger med mig på åtminstone ett lopp till, om inte fler.
Där emellan blir det träning, of course. Tisdagsrundorna måste jag komma igång med och cykelpendlingen till och från jobbet blir en annan typ av motion – den viktigaste – vardagsmotionen. Under vintern blir det förmodligen snabbaste vägen fram och tillbaka, ca 2 mil totalt. Framåt vårkanten, när jag förhoppningsvis får med mig Julia, tänker jag öka sträckan  något, innan eller efter jobbet beroende på väderlek och dagsljus.
Ca 5-6 mil om dagen bör bli ett rimligt mål.

Hoppas få se några av Er på de olika loppen under säsongens gång.

Tjing!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *